7 Вересня 2016
Господи подаруй мені дитину
І диво сталося! Рівно через 9 місяців у мене народилася донька Богдана…

Цим свідченням я хочу поділитися з тими, хто ще сподівається і чекають. Слова Ісуса Христа сильні і сьогодні!

Виховувалася я в родині з комуністичним «ухилом». Моя мама, член партії, боячись втратити роботу, навіть не хрестила нас в дитинстві. Але з перших днів життя вчила нас молитві “Отче наш”, і ми молилися щовечора з мамою і братом. У 13 років бабуся подарувала мені Біблію. Біблія була старовинна, старослов’янська. Я дуже мало розуміла, але читала часто. У глибині душі я вірила в те, що Бог є, і відчувала Його присутність у своєму житті. Мене не вабили розваги, і я майже нікуди не ходила. Заміж вийшла за хорошого хлопця, але дуже далекого від Бога. З першого дня стосунки складалися складно. Чоловік любив гучні компанії з постійними випивками, а у мене в серці жив страх Божий, і мені були чужі всі розважальні заходи. Найбільшим випробуванням для мене було те, що у нас не було дітей. Так минуло 7 болісних років, ми все більше віддалялися один від одного. Я розуміла, що сімейне життя у мене не склалося, чоловік мені зраджує, і все йде до розлучення. Я відчувала себе покинутою і самотньою, без будь-якої надії.

Якось увечері, не витримавши самотності, я пішла до своєї мами. Не хотіла завдавати їй болю, просто хотіла поспілкуватися. На той час моя мама здала партквиток, покаялася і вже рік відвідувала зібрання віруючих. Я не знала, що в цей вечір проводиться служіння, але мама зізналася, що не хоче пропускати таке важливе для неї спілкування з Богом і вибачилася (їй потрібно було збиратися). В цю мить у моєму серці прокинулося щось дуже глибоке, рідне і близьке з дитинства. Це було бажання зустрітися з Богом! З яким трепетом мама давала мені косиночку, і з якою радістю ми йшли на перше в моєму житті зібрання! У цей вечір я вперше почула проповідь з Божого Слова. У саме серце проникли слова Ісуса Христа: “Все, про що б ви не попросили у Батька в Ім’я Моє, дасть вам”. І я повірила! Мені більше не було кому вірити, тільки Ісус міг мені допомогти. І я звернулася до Нього в молитві: “Господи, якщо Ти подаруєш мені дитину, я обіцяю все життя служити Тобі”. І диво сталося! Рівно через 9 місяців у мене народилася донька Богдана. Господь відповів на моє прохання, а мені залишалося виконати свою обіцянку. Скільки труднощів чекало мене на шляху, скільки випробувань! Чоловік не хотів миритися з моїм способом життя і пішов в іншу сім’ю. Але я більше не відчувала себе самотньою. Щомиті я відчувала присутність Господа і не боялася нікого і нічого. Я твердо вірю, що у мене є мій Спаситель, вірний і правдивий, який ніколи не кине в біді, Який любить мене і піклується про мене! Слава Йому!

Людмила Семенко

(М.Хотин Чернівецької обл.)

Поділитися:

Перегляди: 304