7 Вересня 2016
Дух в моїй кімнаті
Тоді я почув важкий і глибокий видих, і починаючи з голови до самих ніг лягла на мене холодна тяжкість…

Взимку, третього грудня 2006 року, я отримав перше свідчення. Цей день, є день народження моєї мами – Марти, яка виростила і виховала з моїм батьком Евальдом 14 дітей. Моя мама: найдобріша людина на землі. Тепер я знаю, що молитви моєї мами і бабусі, і братів і сестер були почуті Господом. За що я їм, безмежно вдячний.

У цей день, в неділю прокидаюся я в 20 хв. 5-го вранці і не можу заснути в очікуванні чогось. Через 2 години я чую, як відчинилися двері в моїй спальні. Я дуже здивувався, підняв голову, але двері були зачинені. Я подумав, що сусіди грюкнули у себе дверима. Потім подув сильний вітер, тоді я подумав, що це на вулиці подув вітер. Потім я чую важкі, дуже гучні кроки і при кожному кроці дзвенить мелодійний дзвіночок. При всьому цьому, я нікого не бачу, але дуже чітко і ясно чую звук, який ніколи в своєму житті ще не чув. У мене було відчуття, що я перебуваю в космосі. Потім я покліпав очима щоб переконатися в тому, що я не сплю. Лежав я на лівому боці обличчям до дверей, і чую, як важкі кроки з дзвіночком обходять моє ліжко, і підійшли з боку спини. Тоді я почув важкий і глибокий видих, і починаючи з голови до самих ніг лягла на мене холодна тяжкість. При всьому цьому, як не дивно, у мене був відсутній страх, але я не міг зрозуміти, що відбувається. Коли я хотів повернутися на праву сторону і подивитися, то в той момент відчув, що я абсолютно не можу рухатися. Потім я хотів від обурення сказати: так що це таке? Але не зміг вимовити жодного слова, ніби мені заклеїли рот. Я ще раз покліпав очима, щоб переконається, що я не сплю. Переконавшись, я згадав розмову з моїми рідними братами, а тепер братами у Христі: Володею, Еммануїлом, Адольфом. Брати мені говорили: якщо колись, у мене буде безвихідь, або відвідування сатани, щоб я закликав до спасіння Ісуса Христа! Говорити я не міг, тому, подумки три рази в молитві закликав до звільнення Ісуса Христа! Після третьої молитви, я повільно повернувся, потім сів на ліжко і почав запам’ятовувати в послідовності, що сталося, щоб на службовому зібранні розповісти і запитати, що це означає. Після чого помолився як міг, подякував Ісусу за звільнення і міцно заснув. Дві години мені сниться один і той же сон, як я ходжу по моїм кімнатам нікого не бачу, але виганяю сатану з моїх кімнат на вулицю і закриваю за ним двері. Прокинувся я рівно хвилина в хвилину як поставив будильник, хоча він і не встиг продзвеніти. Розповівши про те, що сталося на служінні, брати говорили, що треба помолитися за мене, але пояснення про те, що сталося я не отримав. Після служіння я подзвонив моїм братам в Канаду. Вони порадилися з Єпископом і теж не могли пояснити, але порадили, щоб я молився і просив у Господа пояснення. Тоді я від усієї щирості, з величезним бажанням, просив у Господа роз’яснення того, що сталося. Молився я вдень, потім вночі і наступний день. Четвертого грудня 20 хв. сьомого я перед вечерею хотів помити руки. Коли я відкрив кран і побігла вода з крана, то моє тіло зупинилося у мить, я не міг навіть поворухнутися.

І в цей момент мені були показані слова, які я сам говорив п’ять років тому одному брату у Христі; звуть його Діма з Міссурі, де Пресвітером Церкви Микола Гантюк:

«Влітку 2002 року, я був запрошений на весілля мого племінника в Міссурі. Звуть Його – Іван, а наречену Ліда. Сьогодні у них троє синів. Нехай Господь благословить Бог цю сім’ю, всіх братів і сестер, всю Церкву, де я посіяв насіння, яке зріло п’ять років. Після весілля зібралася молодь Церкви в спілкування і запитують мене: «Рудольф! Коли ти станеш віруючим? Я відповів жартома: «Коли дзвіночок задзвенить». Тоді Діма взяв дзвіночок, підняв руку з ним вгору, задзвонив і каже: «Дзвіночок задзвонив!». Тоді я відповів йому: «Ні, не так Діма, а по справжньому! Коли двері відкриються, вітер подме і коли дзвіночок задзвенить – ось тоді я стану віруючим».

Ці слова були мені показані, коли я стояв без найменшого руху біля крана, де бігла вода. Це було для мене друге знамення, і тоді зрозумів, що Бог є на світі. Я дякую моєму Спасителя, який побачив і дарував мені велику милість, використавши слова сказані мною, і допустив сатану рівно на стільки, щоб я відчув, усвідомив і повірив, що Господь є Бог! Він є Бог – всюди і завжди. Вічна Слава Господу нашому Ісусу Христу! Амінь.

Рудольф Бунка.

Поділитися:

Перегляди: 229